György

Tele kocsikkal a Szegedi Szabadtérire

2012.06.13. 18:52

Programkereső

A Szegedi Szabadtéri Játékok honlapjáról elérhető telekocsi rendszerrel környezet- és pénztárcakímélő módon juthatnak le a zenerajongók a Dóm térre.

Autóval jön a Szegedi Szabadtéri Játékokra? Még egy opera beleférhet a büdzsébe, ha megosztja szabad helyét, és elvisz másokat is! Nem tudja még, hogyan fog lejutni a szegedi Dóm térre? Próbálja ki Ön is a telekocsi rendszert! Az útitárskereső programot a Szegedi Szabadtéri Játékok főoldalán lefelé görgetve találhatja meg. És hogy pontosan milyen műsorért is éri meg más kocsijában utazni?

Dóm tér, Szeged
Dóm tér, Szeged

Idén július 6. és augusztus 20. között rendezik meg a Szegedi Szabadtéri Játékokat. A 2012-es szezont a Győri Nemzeti Színházzal együttműködésben készülő Jekyll és Hyde nyitja, július 13-án és 14-én pedig a néptáncfesztivál keretében lesz látható a Hegyen-völgyön lakodalom, az idén 81. születésnapját ünneplő Novák Ferenc új koreográfiája. Július 27-én és 28-án két egyfelvonásost láthatnak az operakedvelők. A Parasztbecsületet és a Bajazzókat Kerényi Miklós Gábor rendezi. Augusztus 3-án és 4-én szintén egy koprodukciónak ad helyt a Dóm tér. A debreceni Csokonai Színházban ebben az évadban mutatták be Szarka Tamás Mária című musicaljét Vidnyánszky Attila rendezésében, Pápai Erika címszereplésével. A szezont a Mágnás Miska című operett zárja: az augusztus 17-től 20-ig látható darabot Alföldi Róbert rendezi.