Beáta, Izolda, Lea

Turnézz a HungarOperettel!

2012.09.19. 16:02

Programkereső

A HungarOperett Produkció szeptember végéig várja a jelentkezéseket hazai és külföldi koncertjeihez.

A társualat 2013-as turnéjaihoz primadonna, bonviván, szubrett, táncos-komikus szerepkörben hirdet meghallgatást 18-30 éves hölgyek, illetve 18-35 év közötti urak számára. Az október folyamán tartandó próbaéneklésre 2012. szeptember 30-ig lehet jelentkezni a management@hungaroperett.hu email címen, fényképes szakmai önéletrajz (benne telefonos és email elérhetőséggel), valamint portré-, és egy egész alakos fotó elküldésével. Az emailben a szervezők kérik feltüntetni a választott szerepkört és a szabadon választott anyagot is. Az előéneklés beosztásáról és a meghallgatás helyszínéről a jelentkezők telefonon vagy emailben kapnak majd tájékoztatást.

HungarOperett
HungarOperett

Jelentkezési feltételek:

- szerepkörnek megfelelő két kötelező, és egy szabadon választható operett-részlet
- képzett hang
- jó színpadi mozgáskészség
- jó színpadi megjelenés.

Kötelező operett-részletek:

- Primadonna - Kálmán Imre: Marica grófnő - Marica belépője (De jó is lenne szerelemes lenni) Kálmán Imre: A bajadér - Odette belépője
- Koloratúr primadonna - Johann Strauss: Kék Duna keringő; Lehár Ferenc: Pacsirta - Akkor vagyok boldog
- Boniván - Kálmán Imre: Marica grófnő - Mondd meg, imádom a pesti nőket (eredeti hangnem); Huszka Jenő: Gül baba - Bordal (eredeti hangnem)
- Szubrett - Johann Strauss: A denevér - Kacagódal; Kálmán Imre: Cigányprímás - Haccacáré
- Táncos-komikus - Kálmán Imre: Csárdáskirálynő - Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád; Kálmán Imre: Cigányprímás - Haccacáré

A meghallgatáson a jelentkezők kizárólag zongorakísérettel énekelhetnek. Zongorakíséretet biztosítanak a szervezők, a táncruháról, illetve a próbaruháról és -cipőről mindenki maga gondoskodik.

További információ: Gajdos Katalin (+3620-589-6749)