Konrád, Tivadar

Megjelent az Opera Magazin január-februári száma

2012.12.19. 15:15

Programkereső

Az Opera Magazin 2013/1. számában interjút olvashatnak José Carreras-szal, Sümegi Eszterrel és Kovalik Balázzsal, de olvashatnak A bolygó hollandi-premier kulisszatitkairól is. Keressék az Operaházban és a Libri könyvesboltokban!

A Magyar Állami Operaház exkluzív márkamagazinjának harmadik számához Jevgenyij Nyesztyerenko írt beköszöntőt abból az apropóból, hogy egy év múlva orosz dalesttel lép fel az Andrássy úton. A címlapsztoriban José Carrerast faggattuk az Erkel Színházzal és magyar kolléganőivel kapcsolatos emlékeiről, valamint előtte álló terveiről. Kérdésünkre azt is elárulta, visszatér-e még az operaszínpadra (nem csigázzuk olvasóink kíváncsiságát: igen a válasz).

Opera Magazin 2013/1-2
Opera Magazin 2013/1-2

A januárban esedékes A bolygó hollandi-premier kapcsán az alkotókkal készítettünk miniinterjúkat, és szintén az alkotót (pontosabban a rendezőt) szólaltattuk meg a februárban újra műsorra tűzendő Xerxes apropóján. A 66 színes oldalon megjelent lapban Kolonits Kláráról, Balczó Péterről, Medvecz Józsefről és Alya Tanykpayeváról, valamint Sziklás Tündéről és Somogyi Zoltánról is olvashatnak, de az Operaház évvégi programjairól is találhatnak színes beszámolókat.

Az Opera Magazin cikkei a megjelenést követően a Fidelio.hu virtuális hasábjain is olvashatók lesznek, addig is keressék a lapot az Operaházban, illetve a Libri könyvesboltokban!