Csilla, Noémi

Élő opera-közvetítés a Vigadóban

2015.04.06. 10:02

Programkereső

Nyerjen páros belépőt a Royal Opera House előadásának élő londoni közvetítésére a Pesti Vigadóba, Frederick Ashton–Ferdinand Hérold A rosszul őrzött lány című előadásra, május 5-ére!

A Royal Opera House londoni előadásainak élő közvetítései folytatódnak: május 5-én Frederick Ashton koreográfus utolsó egész estés, két felvonásos balettja érkezik a Pesti Vigadóba. A rosszul őrzött lány viharos sikert aratott a premieren 1960-ban, s azóta is a Royal Ballet repertoárjának egyik legkedvesebb darabja. a Royal Ballet egyik leghangsúlyosabban angol nemzeti hagyományokat tükröző darabja szellemes, vidám, színpompás, a színpadot táncoló lábasjószágok, zsémbelő őrök és féleszű kérők töltik meg. Főbb szerepekben ezúttal is a Royal Ballet művészei láthatók. Közreműködik a Royal Opera House Zenekara Barry Wordsworth vezényletével. A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft.

A rosszul őrzött lány
A rosszul őrzött lány

Kérdésünk: Kicsoda A rosszul őrzött lány koreográfusa?

A helyesen válaszolók közül egy valaki párjával ellátogathat a Fidelio vendégeként a Royal Opera House élő közvetítésére a Vigadóba.