Konstantin

Ki mondta, hogy az operaénekeseket nem érdekli a divat?

2016.08.13. 10:24 Módosítva: 2016-08-13 11:32:08

Programkereső

Az alig fél éve megházasodott Anna Jurjevna Nyetrebko párjával és fiával talpig Versace és D&G ruhákban pózol az otthon készült fotókon.

Az ünnepelt orosz operaénekesnő,  Anna Nyetrebko a napokban posztolt pár képet  a saját Facebook oldalára, amelyeken férjével, Yusif Eyvazovval (akikkel decemberben keltek egybe), illetve előző párkapcsolatából született fiával látható. A képeket nézve a család tudatosan összeöltözött, ráadásul nem is akármilyen divatmárkák darabjaiból: mindenkin Versace és D&G ruhadarab látható.  

Ezeket tudta Nyetrebkóról?

  • Egy szentpétervári zeneiskolában tanult, ezalatt a Mariinszkij Színházban takarítónőként dolgozott, hogy ingyenesen megnézhesse az előadásokat.
  • 22 évesen debütált Susanna szerepében, Wolfgang Amadeus Mozart Figaro házassága című operájában.
  • Azóta a világ legnagyobb operaházai és koncerttermei mint a Metropolitan Opera, a Carnegie Hall, és a Teatro alla Scala látják rendszeresen vendégül.
  • A kisfia a basszbariton Erwin Schrott-tól született, akivel hosszú évekig éltek együtt.

A családi fotózásra nem éppen visszafogott darabokat választottak, de Nyetrebkóra egyébként is jellemző, hogy a hétköznapokban szereti a nagy motívumokkal díszített anyagokat, és az élénkebb színű ruhákat, de az sem ritka, hogy hagyományőrző darabokat visel. Vele ellentétben sokan ódzkodnak a harsány daraboktól, de valljuk be, kell is egy karakteres személyiség az ilyen holmik viseléséhez. Anna Nyetrebkónál nincs ezzel gond, így még a legvadabb színű, motívumú ruhákat is felveheti.