Konstantin

A moszkvai Bolsoj is elindítja videó csatornáját

2016.09.01. 12:23

Programkereső

Bár az orosz főváros nagyszínházának ballett-előadásait eddig is nyomon követhettük a világ különböző mozi termeiből, szeptembertől akár valós időben nézhetünk végig minden a színházban zajló programot, előadást.

A Bolsoj Színház 2013-óta biztosít lehetőséget arra, hogy a már lezajlott táncprodukciókat a világ különböző városainak mozi termeiben is nyomon követhesse az érdeklődő közönség, most azonban az élő videó csatorna bevezetésével a dalszínház minden egyes premierjét, nemcsak balett-, de operaelőadásokat, fesztiválokat is nyomon követhetünk majd, akár valós időben.

A színház vezetősége együttműködve az állami médiumokkal arról biztosítja a nézőket, hogy a szeptembertől induló internetes kezelőfelület felhasználóbarát és könnyen személyre szabható lesz, tizenkét kategóriába csoportosítva a megtekinthető tartalmakat.

Moszkvai Nagyszínház
Moszkvai Nagyszínház

A videó felületre regisztráció szükséges, amit már most is megtehetünk, akár angol nyelven is. Ehhez nem kell mást tenni csak a színház honlapjának jobb felső sarkában a „video” ikonra kattintani.