Márk

Szulák Andrea: „Megtapsoljuk a szart is”

2016.11.22. 11:38

Programkereső

Nem láttam még olyat, hogy egy rossz előadás közben felállt volna a közönség, és kiment volna a teremből – mondta el a színésznő D. Tóth Krisztának.

Szulák Andrea az Elviszlek magammal című videósorozatban tűnt fel a wmn.hu főszerkesztője, D. Tóth Kriszta oldalán. A színésznő őszintén vallott pályája indulásáról. Mint elmondta, nem volt jellemző rá, hogy kereste volna a lehetőségeket, inkább csak sodródott. Lelke mélyén mindig az volt számára a legfontosabb, hogy azt a bizalmat, amit egy-egy felkérés kapcsán érzett, meg tudja szolgálni.

Pályája elején azt a tanácsot kapta, hogy legyen kész mindenre. „Bármikor bármilyen feladatot kapsz, akkor ne tudd azt mondani, hogy kérem, én ezt nem tudom” – emlékezett vissza mestere, Váradi Zsuzsa gondolataira Szulák Andrea.

Ha negyvenéves korodig nem csináltál magadból valakit, utána már nem fog menni

– jegyezte meg a színésznő, aki úgy érzi, sok mindent egyre nehezebben visel el, nincs türelme a középszerűséghez, a gondolkodásnélküliséghez, a közönyhöz és a lelki primitívséghez. Egyre jobban zavarja a középszer előretolulása és hogy ez magától értetődőnek számít, mert senki nem emel szót. Mint elmondta, nem látott még olyat, hogy egy rossz előadás közben felállt volna a közönség, és kimenet volna a teremből.

„Megtapsoljuk a szart is. És akkor az ember elbizonytalanodik, hogy »bennem van a hiba«? Vagy már ennyire öreg vagyok, hogy én nem is értem, hogy ez tulajdonképpen jó? Miközben nem” – tette hozzá Szulák Andrea.

A színésznő jövőre közreműködik a Cziffra Fesztiválon. A február 25-re meghirdetett esten Cziffra György bárzongorista korszakát idézik meg. A részletekről itt mesélt>>>