Klaudia

Legyen páholya horribilis összegért az angol királynőé mellett!

2017.01.13. 08:05

Programkereső

Tizenkét férőhelyes privát páholyt kínál megvételre a londoni Royal Albert Hall. A kiemelt ülőhely különlegessége, hogy a királynőnek fenntartott hely mellett található. A vételár potom két és fél millió font (majdnem 900 millió forint) - adta hírül a BBC.

Az ülések a Grand Tierben, öt boxszal a királynő páholya mellett helyezkednek el. Az értékesítéssel a Harrods Estates-t bízták meg, az ügynök azt is elárulta, hogy majdnem tíz éve nem volt ehhez fogható megvételre kínált hely, és azt is hozzátette, hogy máris vannak érdeklődők.

Royal Albert Hall
Royal Albert Hall
Fotó: wikipedia

A páholy megvásárlásával a vevő a hangversenyteremben megrendezett események csaknem kétharmadán részt vehet. Ezen kívül pedig tagja lesz a Corporation of the Hall of Arts and Science-nek is, a szervezet segíti a hangversenyterem működését.

Nicholas Shaw, a Harrods Estates munkatársa elmondta: ez a legdrágább boksz, amit valaha megvételre kínáltak. Egy öt férőhelyes páholyt 2011-ben 550.000 fontért (majdnem 200 millió forint) értékesítettek, az ülőhely korábban Spencer gróf és Devonshire hercegének tulajdonában is volt.

Az alábbi videón azt is megnézheti, hogy milyen ínycsiklandó finomságokkal várják, ha esetleg sikerül megvásárolnia a páholyt.