Konrád, Tivadar

Zenés westerncirkusz debütál a Margitszigeten

2017.07.24. 10:59 Módosítva: 2017-07-24 15:05:02

Programkereső

A világhírű Cirque Éloize társulat augusztus 4-én mutatja be Magyarországon először Saloon című előadását a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

"Amerika épül. A Vadnyugat virágzik. Vasutat fektetnek le. A sivatag közepén egy város kel életre. Kocsma nyílik, ahol összegyűlhetnek az emberek és sztorizhatnak. A történetek életre kelnek, az ivó pedig hirtelen színházzá alakul."

Lökje be a Saloon ajtaját, és hagyja, hogy magával ragadja a country folk muzsika energiája és a páratlan attrakciók. A világszerte népszerű kanadai cirkusz-színház, a Cirque Éloize a legújabb produkciójával érkezik Budapestre, hogy elbűvölje a család apraja-nagyját. 

A western világát megidéző akrobatikus krimiben életre kel a hírhedt Wild Wild West. A zenés vígjáték mitikus világában a színház és a cirkusz találkozik össze: hihetetlen intenzitással, eredeti koreográfiákkal, sok humorral és látványos akciókkal.

Csatlakozzon ön is az őrült utazáshoz augusztus 4-én és 5-én 20 órától a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon!

További részletek ide kattintva találhatók.

A július 30-án éjfélig helyesen válaszolók közül három szerencsés ellátogathat partnerével az augusztus 5-i  Saloon című western-cirkuszi előadásra.

Sajnáljuk, ez a játék már lezárult!

Támogatott tartalom